19.04.26

Skapa en produktiv och välmående arbetsplats!

Att skapa en produktiv och välmående arbetsplats med engagerade medarbetare är inte enkelt.En arbetsplats behöver utvecklas i takt med att nya behov från medarbetare och arbetsmiljö förändras, vilket gör att det ställs höga krav på de som ansvarar för utformningen av arbetsplatser. Hur arbetar NI?

Konsten att balansera medarbetare och effektivitet!

Hur balanserar man välbefinnande för medarbetarna och effektivitet för organisationen? Johan Book berättar hur du skapar engagemang internt. Läs mer här!

Vad innebär ABW för individens välmående och hälsa?

Rökpauserna är ett minne blott på arbetsplatserna men stillasittandet ökar. Enligt ny forskning håller vi på att sitta ihjäl oss. Vi blir också alltmer stressade. Vad innebär det aktivitetsbaserade kontoret för vårt välbefinnande när det kommer till individen och vår hälsa? Och hur motiverar vi medarbetarna att bryta invanda beteenden för att skapa hälsosamma vanor?

Hur tar man ABW till nästa nivå?

Att implementera ett ABW-projekt kan gå väldigt smidigt men också bli väldigt fel. Den största utmaningen ligger i att förvalta och även utveckla arbetssättet under en längre tid

Vad utmärker de mest högpresterande arbetsplatserna?

Här finns en mötesplats för dig som vill vara med att ta del av och bidra till skapandet av välmående och produktiva arbetsplatser! Under Rethink Office den 15-16 Maj i Stockholm får du träffa branschkollegor som dagligen arbetar med att öka medarbetarengagemang, utveckla kontor och arbetssätt. Lyssna till intressanta praktikfall från olika organisationer och få inspiration och insikter av experter inom området!

Xllnc ställer ut på Digital Workplace Summit & Re-think the office!

Här finns en mötesplats för dig som vill vara med att ta del av och bidra till skapandet av välmående och produktiva arbetsplatser! Under Rethink Office den 15-16 Maj i Stockholm får du träffa oss och branschkollegor som dagligen arbetar med att öka medarbetarengagemang, utveckla kontor och arbetssätt. Lyssna till intressanta praktikfall från olika organisationer och få inspiration och insikter av experter inom området! 

Hoppas vi ses där!

 

dws2