Smarta processer och digitaliserad hantering av all hårdvara för den digitala arbetsplatsen

Xllnc Nordic vision är att förenkla, skapa kontroll och miljöanpassa hela IT hanteringen, alltid med målet att utveckla våra kunders verksamhet och affär.

Vi är specialiserade på de så nödvändiga IT-tjänsterna som kretsar kring den enskilde medarbetarens arbetsplats; datorer, surfplattor, telefoner och, förstås, skrivare.  

Oberoende IT-företag

Xllnc Nordic är ett oberoende IT-företag vilket innebär att vi erbjuder lösningar anpassade efter våra kunders verksamhet och behov. Vi är inte låsta till någon specifik hård- eller mjukvara utan kan rekommendera, leverera och hantera det som är allra bäst för kunden.

Kostnadseffektivt, säkert och miljöanpassat

Vår tjänsteportfölj består av lösningar för hela och/eller delar av företagets IT.
Våra digitaliserade lösning för hanteringen av hårdvarans hela livscykel, där varje enhet är kopplad till en medarbetare/kostnadställe minimerar risk för informationsläckage, då enheten raderas på information vid slutet av livscykeln samt förhindrar onödig miljöpåverkan då 95 % av alla datorer återvinns.

Xllnc Nordic har förenklat vardagen för 250 000 personer på stora bolag och myndigheter inom en rad olika branscher. Vi brukar kalla dem Workplace Heroes. 

Alla våra medarbetare är branscherfarna, engagerade och brinner för att hitta de smarta och enkla lösningarna. Vi gör det alltid på vårt beprövade sätt, The Xllnc Way.