Life Cycle Management – Hantering av hela enhetens livscykel

Vi erbjuder paketerade tjänster för att effektivisera hanteringen av hårdvarans hela livscykel – från inköp till uppgradering och avveckling. Vi erbjuder även Asset Management kopplat till finansiering.

Inom Life Cycle Management (LCM) erbjuder vi kundunika lösningar för den moderna arbetsplatsen. Genom att kombinera olika standardiserade tjänstekomponenter kan vi kundanpassa våra lösningar fullt ut med bibehållen kvalitet.

Tack vare vårt heltäckande logistikcenter, väl inarbetade standardiserade processer och metodik kan vi arbeta effektivt med riktigt stora och komplexa projektleveranser. Och vi gör det med bibehållen effektivitet, flexibilitet och kvalitet i våra lösningar.

Xllnc erbjuder LCM-lösningar inom tre olika områden:

LCM PC/Surfplatta

Vi levererar en moduluppbyggd komplett leverans av datorer och tillhörande tjänster, helt och hållet anpassade efter dina behov. Vi är leverantörsoberoende vilket gör att vi i dialog med våra kunder kan erbjuda den hårdvara som verkligen passar er bäst. Läs mer om LCM PC/Surfplatta.

LCM Print

Modulbaserad tjänst som ger dig möjlighet att välja den hårdvara som är optimal för dina behov. Genom LCM Print kan vi erbjuda kundunika skrivarlösningar för hantering av alla steg – från hårdvara till service, orderportaler och finans.  Läs mer om LCM Print.

LCM Mobil

Heltäckande och komplett leverans av mobila enheter med tillhörande tjänster. Xllnc är helt märkesoberoende och kan därmed leverera de smartphones som ni anser passa er bäst. Vi erbjuder även smidiga och effektiva utbytestjänster och lånetelefoner om något skulle hända med din enhet. Ingen vill ju vara utan sin mobil, eller hur? Läs mer om LCM Mobil.

Mattias Nyman Xllnc.png
Business Developement
Mattias Nyman